Over Finance4Ondernemers

Wie zijn wij?

Wij zijn gedreven financieringsadviseurs die decennia actief waren als mkb-adviseur in de bancaire sector. Daarbij kwam onze passie steeds meer in het gedrang, zoals persoonlijke aandacht, klankborden en het vooruithelpen van ondernemers en vastgoedbeleggers. Dit leidde tot de start van Finance4Ondernemers in 2018. Sindsdien zien we een mooie groei in aantal opdrachten en tevreden opdrachtgevers.

Kennismaken of een vrijblijvend adviesgesprek? Neem gerust contact met ons op!

Waarom Finance4Ondernemers?

Wij adviseren, begeleiden én realiseren! Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring herkennen we de kansen, hebben de juiste ingangen en de kennis voor een succesvolle aanvraag van bedrijfsfinancieringen. Wij kennen de (non-)bancaire oplossingen zoals leasing, factoring en crowdfunding. Wij halen alles uit de kast, zitten kort op de bal en schuwen geen kritische vragen.

Het resultaat: kapitaal vanuit de juiste financieringsvorm tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden, zonder zorgen!

Onze beproefde werkwijze

Stap 1: Haalbaarheidscheck

We starten met een nadere kennismaking waarbij we uw kansen, uitdagingen en plannen inventariseren. Op basis hiervan wordt de haalbaarheid van de financieringsaanvraag getoetst. Dat geeft u snel inzicht of uw financieringsvraagstuk kansrijk is en het bespaart u onnodige kosten.

Stap 2: Financieringsplan

Wordt uw financieringsvraagstuk als kansrijk bestempeld, dan volgt er een vervolgonderzoek waarbij wij alle relevante (bedrijfs)gegevens voor de financieringsaanvraag verzamelen. Dankzij onze ervaring met de toetsingsprocedure, weten wij exact wat nodig is voor een succesvolle aanvraag. Dit resulteert in een financieringsmemorandum met alle informatie die een financierder nodig heeft.

Stap 3: Aanvraag & beheer

De aanvraag tot financiering dienen we voor u in bij één of meerdere partijen. Hierop volgt in nagenoeg alle gevallen acceptatie (mits onze haalbaarheidscheck uitwees dat de aanvraag kansrijk is). Na acceptatie volgt de beheerfase waarbij we tijdens de looptijd van de financiering blijven monitoren en ondersteunen bij mogelijke groei en/of herfinanciering.

Bekijk al onze diensten

Bedrijfs
Financiering

Vanwege onze ervaring met toetsingsprocedures weten wij exact wat nodig is voor een succesvolle uitkomst van uw aanvraag.

Vastgoed financiering

Wij geven onafhankelijk advies en begeleiding bij de financiering van uw verhuurd vastgoed.

Begeleiding bedrijfsovernames

Wilt u verzekerd zijn van een partner die u begeleidt bij het gehele traject van de bedrijfsovername?

Bedrijfskundig advies

Bent u op zoek naar bedrijfskundig advies waarbij er geen zaken over het hoofd gezien worden?